Hair
Er goed en verzorgd uitzien heeft alles te maken met zelfvertrouwen, zelfrespect en je goed voelen. Immers, de basis van schoonheid begint bij jezelf. La coupe Angelique, een salon waar je jezelf kunt zijn, waar je tot jezelf komt en waar je het middelpunt bent van aandacht en perfectie. Wat wil je nog meer, zeker als je verzekerd bent van goed advies en een prachtig resultaat.

Als je eenmaal ervaren hebt dat een deskundig advies, vaardige kniptechnieken en de toepassing van topproducten bepalend zijn voor een mooi en goed uitziend kapsel, dan is de drempel naar La coupe Angelique snel genomen. Mensen die zichzelf de tijd gunnen, een bepaalde kwaliteit eisen en vooral prioriteiten stellen, kiezen bewust voor een salon als La coupe Angelique. Want dat kwaliteitsbewustzijn heeft de consequentie dat wij hoge eisen aan onszelf en aan onze producten stellen. Maar ook dat we vernieuwingen snel opnemen en de klant snel laten profiteren van een scala van mogelijkheden. En dat blijft voor ons spannend en uitdagend. Hiermee wordt bedoeld, de nieuwe trends en de grenzeloze toepassingen van productlijnen.

De persoonlijke aandacht en je er helemaal thuis voelen kenmerken een bezoek aan La coupe Angelique. Je bent even uit, een verwenmoment voor jezelf.

La Coupe Angelique   l   Straelseweg 760   l   5916 AE Venlo   l   077 35 26 168   l   angelique.derkx@gmail.com
La Coupe Angelique
Kapsalon & Nagelstudio